Disneyland-Paris-walt-disney-studios-park-ingang

Walt-Disney-studios-park

Walt Disney Studios® Park

Ontdek de geheimen achter de meest magische scènes van Disney films en televisie in het Walt Disney Studios Park. Beleef hoe animatie tot stand komt in de Toon Studio en zie verbijsterende effecten in Backlot. De vijf productiezones zitten barstensvol spanning en sensatie en zetten jou en je kleintjes in de spotlights!

Disney Studio 1

Disneyland-Paris_disney-studio1

Welkom in Hollywood! Dans over Hollywood Boulevard en spring in de spotlights voor een verrassende tocht door het gouden filmtijdperk. Een tocht door Tinsel Town, maar dan anders. Jij bent de ster. Maak deel uit van de productie. Spring het toneel op en doe je ding in de spotlights van een Hollywood-filmset. 

Flying Carpets Over Agrabah®

Disneyland-Paris_flying-carpet-over-agrabah

Klim op een vliegend tapijt en zweef rond een toverlamp door de lucht boven Agrabah. Klim op je eigen vliegende tapijt en stijg op voor een tocht boven de drukke straten van het land van Aladdin. Hier vlieg je op en neer en rond een reuzetoverlamp, 

Crush’s Coaster®

Disneyland-Paris_crushs-coaster

Draai, duik en vecht tegen de stroom in deze attractie vol avontuur. Ga mee met Crush en zijn vrienden in Toon Studio®, waar het verhaal van de Disney•Pixar-film “Finding Nemo” is aangespoeld. En als je de haven van Sydney gezien hebt, klim je in een schildpadschild en bereid je je voor op een rit langs gedenkwaardige momenten uit de film.

Ratatouille: The Adventure

Disneyland-Paris-ratatouille

Krimp tot het formaat van Rémy en buk, duik, ontwijk en ren voor je leven in deze duizelingwekkende achtervolging door de gigantische keuken van Chef Skinner. Hou je staart vast en trakteer je zintuigen op een gloednieuwe 4D-ervaring in de Disney Ratatouille attractie.

Rock ‘n’ Roller Coaster starring Aerosmith

Disneyland-Parijs_rocknroller-coaster

Ga met de muziek mee in dit waanzinnige spektakel op de pompende beat van Aerosmith, waar in minder dan drie seconden snelheden bereikt worden van 100km/u. Wals Tour de Force Records binnen en maak je klaar om te rocken in een Aerosmith-clip.

Studio Tram Tour®: Behind the Magic

Disneyland-Paris_studio-tram-tour

Maak een ontspannen tochtje achter de schermen, maar blijf wel alert want een explosief ongeluk zit in een klein hoekje. Stap in een hightech tram van “Disney Studio Tram Tour: Behind The Magic” en laat je door de stem van Jeremy Irons rondleiden door het magische Walt Disney Studios® Park.

The Twilight Zone Tower of Terror

Disneyland-Paris_tower-of-terror

Confronteer je angsten en duik dertien ongelukkige verdiepingen naar beneden de Twilight Zone tegemoet in de vergane glorie van dit spookhotel. Bezoek het beruchte Hollywood Tower Hotel, ooit de thuishaven van de ‘rich and famous’ van Tinseltown totdat het in 1939 de deuren moest sluiten

Toy Soldiers Parachute Drop

Disneyland-Paris-Toy-Soldiers_parachute-drop

Roep je soldaatjes op appèl en laat ze naar Toy Story Playland marcheren voor een spannende parachutesprong achter de vijandelijke linies. Zet je schrap voor een sprong van 25 meter boven een legerbasis vol uitkijktorens en manshoge groene speelgoedsoldaatjes. Het is net alsof je onderdeel bent van een grote speelgoedset!

RC Racer

Disneyland-Paris_rc-racer

Andy gaat voor kattenkwaad en jij doet mee terwijl je in zijn snelste speelgoedauto door een 25-meter lange half-pipe achtbaan dendert. Achterin Toy Story Playland heeft Andy zijn radio bestuurbare auto uitgepakt en een enorme half-pipe achtbaan neergezet. 

Bekijk hier de park plattegrond plattegrond-disneyland-paris-en-waltdisneystudiospark-1


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *