Trein ticket Amsterdam – Disneyland

 35,00

Met de trein naar Amsterdam – Disneyland voor de laagste prijs: 35.00 Ontdek voordelig zelf de magie

Prijzen & Vertrekdata

Vergelijk

Beschrijving

Met de trein naar Disneyland® Paris

Trein ticket naar Amsterdam – Disneyland

Een bezoek met de Eurostar aan Disneyland Paris is nooit hetzelfde. Het resort nabij Parijs viert maar liefst 3 seizoenen per jaar, aparte shows en Disney figuren in prachtige outfits. Geniet van een sprookjestijd in dit prachtige park.

Met de trein vertrekken vanaf: Amsterdam Centraal naar station Marne la Vallee – Chessy in Disneyland

Voordelige trein kaartjes naar het mooiste park van Europa

Reis comfortabel en snel met Eurostar naar Disneyland

Prijzen:

Reis van Amsterdam Centraal naar station Marne la Vallee – Chessy in Disneyland

Voordelig met de Eurostar naar Disneyland

Disneyland® Park

Het Disneyland® Park is een magisch koninkrijk met een unieke sprookjessfeer. Beleef hier met het hele gezin een magisch avontuur vol tijdloze attracties, kleurrijke shows en verbeelding die geen grenzen kent. Voel de opwinding en het plezier wanneer de vrolijke Disney figuren zingend en dansend door de straten trekken in Disney Magic on Parade! En geniet na zonsondergang van vuurwerk en laserlichten in de avondhemel bij Disney Dreams®! De perfecte afsluiter voor een bezoek dat je echt nooit meer zult vergeten.

Walt Disney Studios® Park

Het Walt Disney Studios® Park is bedoeld om u te laten zien hoe de filmmagie tot stand komt. Duik hier samen met ons achter de schermen van Hollywood en kom alles te weten over de wereld van het witte doek! Het hele gezin speelt in dit park een hoofdrol in een avontuur vol meeslepende verhalen en spetterende attracties. Ontdek onder andere Ratatouille the Adventure en krimp jezelf zo klein als onze rattenheld, Rémy! Heb je zin in iets spannenders, ga dan naar The Twilight Zone Tower of Terror™ en hou je na het inchecken stevig vast, want je valt 13 verdiepingen naar beneden!

Wil je een los toegangs ticket? kijk hier >

Disney Village®

Het fonkelend verlichte Disney Village® biedt amusement voor alle leeftijden, van fantastische shows en themarestaurant tot de leukste winkels.

Wil je een hotel boeken? kijk hier >

Bekijk hier alle treinprijzen en tickets >

Extra informatie

reis