Oad magisch voordeel – Hotel Campanile Val de France***

285,00

Oad magisch voordeel – Hotel Campanile Val de France*** Ontdek de Magie nu wel heel voordelig in Disneyland Paris

Prijzen en vertrekdata

Vergelijk

Beschrijving

Vakantie aanbieding naar Disneyland Paris

En ontdek de magie.. “where dreams come true”

Frankrijk / Magny-le-Hongre / Disneyland Paris

Oad magisch voordeel – Hotel Campanile Val de France***

Laagst gevonden prijs vanaf: 285.00


Omschrijving:

Hotel Campanile Val de France*** is een gezellig en comfortabel familiehotel met een goede prijs-kwaliteitverhouding dichtbij Disneyland® Paris. Ideaal voor een heerlijk weekend weg.
Een impressie van het hotel:

Bij dit arrangement verblijf je 2 nachten in hotel Campanile Val de France inclusief ontbijtbuffet. Op dag 2 en dag 3 heb je toegang tot beide Disney Parken. Je kunt op 1 dag beide parken meerdere keren bezoeken. Vanaf het hotel gaat er een gratis shuttlebus naar de Disney Parken.
Op de eerste dag heb je geen toegang tot de Disney Parken.
BELANGRIJK:
Indien je met meer dan 4 personen reist, of 2 of meer kamers wilt boeken, dient je telefonisch contact met ons op te nemen T: 0547 284488.
Controleer altijd goed of alle personen (inclusief eventuele kinderen & baby) ingeboekt staan. Je ontvangt na boeking een bevestiging waarop alle deelnemers vermeld staan.
Vanwege COVID-19 kan het zijn dat sommige ervaringen, shows of evenementen niet beschikbaar zijn of kunnen worden gewijzigd, afhankelijk van de evolutie van de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties.

Reisduur in dag(en) vanaf: 3

Aanbieding met vertrek op: 16-09-2022

Extra:

Vervoer: Disney

Eigen vervoer Disney

Bekijk alle vertrek mogelijkheden >>

Disneyland® Paris

Bezoek Disneyland Paris en beland in een betoverende en magische wereld. In elk seizoen, of je nu twee of tachtig jaar oud bent: iedereen is verzekerd van plezier. Bij Oad kunt u terecht voor een heerlijke vakantie naar het leukste pretpark van Europa.
U kunt met uw eigen auto of met de Oad(Kids)bus naar Disneyland Paris.
Disneyland Paris: wat een feest!
Bestel een los ticket voor het park hier >
In Disneyland Paris wachten u meer dan zestig attracties, shows en parades. In Adventureland ga je als Indiana Jones langs ruïnes in een mijnwagentje of als woeste piraat de zee op. Frontierland brengt je naar het Wilde Westen, vol coyotes en ratelslangen!
In Fantasyland vlieg je met Peter Pan in een galjoen boven nachtelijk Londen en ga je met Alice naar Wonderland! Of Discoveryland: de Space Shuttle schiet je de ruimte in! Beleef met de Starspeeder een intergalactisch avontuur.
En dit is nog maar een kleine greep van wat er in Disneyland Paris, voorheen Eurodisney, allemaal te beleven valt!
Deel deze pagina aanbieding met je vrienden…

Extra informatie

Naam

prijs vanaf

categorie

land

Plaats

Dagen

vervoer

regio