Disneyland-E-tickets

Tickets

oktober 13, 2019 Door lastminute Uit

Disneyland Tickets

Koop je ticket online en bespaar tijd en geld* met Mini, Magic en Super Magic tickets

Geef je vakantie in Parijs een beetje extra magie!
Kom naar Disneyland Paris, slechts 35 minuten vanaf het centrum Parijs, en geniet van een dag vol actie, plezier, spanning en sensatie.

Afhankelijk van de periode van je bezoek kan je geld besparen met onze MINI EN MAGIC tickets.

Wanneer je meer flexibiliteit wilt, kan je kiezen voor het SUPER MAGIC ticket, deze is het gehele jaar geldig. Check hieronder de geldigheidsdata van de verschillende tickets.

Hoe werkt het?

Kies het meest geschikte ticket voor de dag waarop je ons wilt bezoeken (zie kalender hieronder). Kies of je één of beide parken wilt bezoeken.

Koop je ticket: je ticket is geldig voor een bezoek vanaf de dag na de dag van aankoop, gedurende de periodes zoals aangegeven in de kalender hieronder.

Bespaar tijd door je ticket thuis te printen of ontvang direct je digitale ticket op je smartphone!

Kom en beleef een magische dag in Disneyland Paris!

Tickets prijzen

1 park naar keuze

De entreeprijs voor één park naar keuze is € 87,00 per persoon Een kaartje voor een kind van 3 tot en met 11 jaar kost € 80,00 Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis entree. Bestel tickets >>

Er zijn ook voordelige kaartjes te koop vanaf 56,- klik hier >>

Twee parken op één dag

Wil je de twee pretparken – Disneyland Park én Walt Disney Studios Park – op één dag bezoeken, dan kost een gecombineerd kaartje € 107,00 per persoon. Kinderen van 3 tot en met 11 jaar € 100,00. Dit kaartje heeft de titel ‘Supermagic’ en is geldig op een dag naar keuze.

Bestel tickets >>

Er zijn ook 2 daagse voordeel kaartjes te koop vanaf 71 ,- klik hier >>

Kijk op de kalender indien er attracties gesloten of open zijn klik hier >>

Nog meer dagen magie

Er zijn ook tickets te koop die drie of vier dagen toegang geven tot beide parken. Bij een arrangement in een Disney-hotel is toegang tot de parken al inbegrepen. Dat geldt ook voor heel veel arrangementen in andere hotels rond de parken.

Wil je nóg meer dagen naar Disneyland Park en Walt Disney Studios Park, dan is een abonnement wellicht een goed idee, meer informatie onder op deze pagina. 

Nieuw fastpass

Nieuwe mogelijkheden om te genieten 
van onze populairste attracties!
met de fastpass

Fastpass direct mee bestellen klik hier >>


Het hele jaar door in de magie

Geniet volop van de magie met onze Jaarpassen, een heel jaar lang toegang tot beide parken en ook nog eens extra voordeel op eten en drinken of een hotel overnachting in een Disney hotel!

Kies je kaart: Discovery 179,- / Magic Flex 259,- / Magic Plus 299,- / Infinity 449,-

Bekijk hier alle mogelijkheden en extra info openingstijden klik hier >>

Kom je met de auto naar Disneyland? De auto parkeren op het parkeerterrein van de Disney-parken kost ca. € 30,00 per dag. Bij arrangementen zit het parkeren al inbegrepen.