The Lion King & Jungle Festival

april 12, 2019 Door lastminute Uit

Brul van plezier tijdens het nieuwe swingende seizoen The Lion King & Jungle Festival en ontmoet de Figuren uit de wildernis.

Beleef de beat van de Pride Lands en het ritme van de jungle, alleen in Disneyland Paris van 30 juni t/m 22 september 2019. 
Twee beroemde Disney ® verhalen komen opnieuw tot leven in nieuwe shows en interactieve ervaringen in het Disneyland Park.

NIEUW! Swing mee met de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Kom naar Disneyland Paris® en beleef met beroemde scenes uit The Lion King zoals je ze nooit eerder hebt gezien. Droom weg op de meeslepende ritmes van de djembés en drums bij de gloednieuwe show, alleen te zien in Disneyland Paris.

Swing, spring en brul van plezier wanneer de zangers, dansers en acrobaten in de kostuums van Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar de beroemde liedjes van de Pride Rock voor je ogen tot leven brengen.

Disneyland paris

Bereid je voor op een kleurrijke ontdekkingsreis door de Indiase jungle met deze muzikale parade. Ken je The Jungle Book al op je duimpje? Laat je dan verrassen door de toevoeging van vier nog nooit eerder vertoonde werelden die het klassieke Disney verhaal een geheel nieuwe swing geven.

Haak in met Baloe, Koning Lowietje en hun maatjes voor een vrolijke jungledans en help Mickey en zijn vrienden bij hun mysterieuze ontdekkingstocht door een fantastisch dierenrijk.

Beleef onvergetelijke ontmoetingen met de beroemde Disney Figuren

Houd je ogen wijd open en kijk uit naar de Figuren uit The Lion King en The Jungle Book in het Disneyland® Park. Dit is je kans om je favoriete Disney Figuren te ontmoeten.

Je kunt de hand schudden van de wijze Rafiki en een dansje maken met Koning Lowietje, de beste swinger van de wildernis. Ze willen je maar wat graag ontmoeten!

Meer informatie en tickets boek je via onderstaande banner…