Marvel-in-Disneyland-Paris

Marvel Super Hero seizoen

december 4, 2019 Door lastminute Uit

Marvel Super Hero-seizoen 28 maart tot 7 juni 2020

Na twee succesvolle eerste edities keren de Marvel Superheroes terug naar Walt Disney Studios Park om bezoekers spannende ervaringen te bieden. 

De verhalen van het Marvel-universum zijn logisch in Disneyland Paris met epische shows en ervaringen met Spider-Man, Iron Man, Captain America, Captain Marvel en andere Super Heroes

Bezoekers kunnen zelfs enkele Marvel Super Heroes ontmoeten voor de duur van het seizoen.

Disneyland-paris-Marvel

Avengers Campus

Zoals onlangs aangekondigd, herbergt het Walt Disney Studios Park een nieuw gebied gewijd aan Marvel Super Heroes , dat zojuist zijn naam heeft onthuld: Avengers Campus.

 Deze nieuwe ruimte zal bezoekers onderdompelen in het hart van de actie, met ongelooflijke attracties, heroïsche ontmoetingen en nieuwe restaurants.

Onder de attracties zullen bezoekers een Disney-attractie gewijd aan Spider-Man ontdekken , die hen het gevoel zal geven superkrachten te hebben om de spider-man te helpen in zijn avonturen.

Boek je verblijf vroeg en ontvang:

Tot 25% korting op je Disney verblijf en tickets* + per persoon per nacht gratis ontbijtbuffet in je hotel en ontbijtpakket bij Disney’s Davy Crockett Ranch en gratis lunch of diner in je Disney Hotel, Disney’s Davy Crockett Ranch of in de parken**

Bij verblijf in Villages Nature Paris:
Gratis ontbijtmenu in één van de Disney parken en gratis diner, op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken

Boek vroeg voor de beste beschikbaarheid in de Disney Hotels en Disney Nature Resorts

Bekijk hier de aanbieding klik hier >>