Lente en zomer: tot 25% korting

januari 21, 2019 Door lastminute Uit

Lente, zomer en herfst: tot 25% korting + gratis ontbijt en diner

Tot 25% korting op een Disney verblijf en tickets* + per persoon per nacht gratis ontbijtbuffet in het hotel en ontbijtpakket bij Disney’s Davy Crockett Ranch en gratis lunch of diner in je Disney Hotel, Disney’s Davy Crockett Ranch of in de parken**

Bij verblijf in Villages Nature Paris: gratis ontbijtmenu in één van de Disney parken en gratis diner, op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken**

Klik voor boekingen en alle informatie op onderstaande link.

Klik hier om van de korting op je verblijf te profiteren

korting op verblijf

Gratis ontbijt, lunch én diner! Hoe werkt dat eigenlijk?

De maaltijden van je klant zijn met deze aanbieding inbegrepen bij je verblijf!Je ontvangt twee vouchers per persoon (vanaf 3 jaar), per nacht gedurende je verblijf: één voor ontbijt en één voor lunch of diner. Bij een verblijf in Villages Nature Paris ontvang je deze maaltijdvouchers per persoon (vanaf 3 jaar) per dag, op twee dagen naar keuze gedurende je verblijf.


In welke restaurants zijn de ontbijtvouchers geldig?Ontbijtvouchers zijn geldig voor een buffet in je Disney Hotel. Bij verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch ontvang je een ontbijtpakket. Bij een verblijf in Villages Nature Paris ontvang je een ontbijtmenu in één van de counterservice restaurants in de Disney Parken (op twee dagen naar keuze gedurende je verblijf).

Lekker uit eten


In welke restaurants zijn de lunch- of dinervouchers geldig?Je ontvangt één Halfpension maaltijdvoucher voor lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht gratis. Deze maaltijdvoucher, inclusief 1 frisdrank, is geldig voor een 3-gangen maaltijd of all-you-can-eat buffet. Bij een verblijf in Villages Nature Paris ontvang je deze Halfpension maaltijdvoucher per persoon (vanaf 3 jaar) per dag, op twee dagen naar keuze gedurende je verblijf.

Het type maaltijdvoucher dat je ontvangt verschilt per hotel:

  • Disney’s Hotel Santa Fe, Disney’s Hotel Cheyenne en Disney’s Davy Crockett Ranch: Standaard maaltijdvoucher

Je kan de Standaard maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan waar ze geldig zijn voor een geheel menu, voor een waarde van €29 per volwassene per nacht en €17 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

  • Disney’s Sequoia Lodge, Disney’s Newport Bay Club en Villages Nature Paris: Plus maaltijdvoucher

Je kan de Plus maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan waar ze geldig zijn voor een geheel menu, voor een waarde van €37 per volwassene per nacht en €18 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

  • Disneyland Hotel: Premium maaltijdvoucher

Je kan de Premium maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan waar ze geldig zijn voor een geheel menu, voor een waarde van €60 per volwassene per nacht en €35 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

Korting vouchers

In welke restaurants kan je klant zijn of haar lunch/dinervouchers gebruiken als betalingsmiddel?
Lunch- of dinervouchers kunnen worden gebruikt als betalingsmiddel tegen hun geldwaarde voor een brunch (ook in de restaurants waar ze standaard geldig zijn) of voor een lunch of diner in één van de andere restaurants in het resort

(m.u.v. Earl Of Sandwich – Planet Hollywood – Rain Forest Café – King Ludwig – Starbucks – McDonald’s – Five Guys – Vapiano) voor een all-you-can eat buffet of een vastgesteld menu (voor-, hoofd- en nagerecht) of een à la carte maaltijd (voor-, hoofd- en nagerecht) + 1 frisdrank. Niet geldig in Villages Nature Paris.

Maaltijdvouchers kunnen niet gecombineerd worden met een andere voucher in de buffetrestaurants en restaurants met tafelbediening. Wanneer het totaalbedrag hoger is dan de voucherwaarde, moet je het verschil bijbetalen. Als het totaalbedrag lager is dan de waarde van de voucher, ontvang je geen geld terug.

Maximaal één maaltijdvoucher per persoon per maaltijd. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige restaurants kunnen gesloten zijn gedurende bepaalde periodes.


Nuttige tips

  • Upgrade voordelig het gratis Halfpension naar Volpension. Je ontvangt per persoon per nacht: ontbijt + 2 andere maaltijden per dag. Ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel of een afhaalontbijt bij Disney’s Davy Crockett Ranch + lunch en diner. Deze upgrade is niet geldig voor een verblijf inVillages Nature Paris.