disney_halloween-park

Halloween

september 4, 2019 Door lastminute Uit

Hoe dapper ben jij?

Durf jij het vreseleuke Halloween seizoen aan in Disneyland Paris van 28 september t/m 3 november 2019?

Ontmoet de Disney Schurken en neem een duik in twee vernieuwde adembenemende attracties.

Ontdek een nieuwe spooktaculaire dimensie

Het hele jaar door in het Walt Disney Studios Park

Blijf jij je zenuwen de baas in de adembenemende nieuwe dimensie van The Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park? Bereid je voor op nieuwe verrassingen, want deze legendarische attractie is vernieuwd met een nog spannendere dimensie. 

Show met Ursula en de Disney Schurken

Bereid je voor op verrassingen, want voor de eerste keer sluit de boze zeeheks Ursula zich aan bij een beruchte bende Disney Schurken en samen stelen ze de show. Ze halen alles uit de kast in hun schrikbarende show vol adembenemende schurkenstreken op Royal Castle Stage. Voel hoe de rillingen over je rug lopen terwijl je het uitschreeuwt van plezier.

Boek gelijk je overnachting klik hier >>

Kijk je ogen uit bij Mickey’s Halloween Celebration

Voel de magie van Mickey die op zijn fantastische Phantom Manor paradewagen de wonderbaarlijke Halloween Cavalcade aanvoert. Iedereen rilt van plezier wanneer deze gezellige herfstparade met de Disney Figuren door de straten van het Disneyland Park trekt. Je bent vast helemaal in de ban!

Duik in een andere dimensie van de Disney magie

Geniet van de gezellige herfstsfeer in Main Street, U.S.A. en Frontierland in het Disneyland Park. Grijnzende pompoenen, flikkerende lampjes en griezelige geluiden wekken een betoverende sfeer waar je tot laat in de avond vreselijk heerlijk van kunt genieten. .

Boek gelijk je tickets

Laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je door een duizelingwekkende lichtshow met klassieke en nieuwe Disney verhalen leidt. Show begint op de tijd waarop het Park sluit.

Ontmoet Mickey en zijn vrienden in Halloween sfeer

Beleef fantastische momenten met Minnie, Goofy, Stitch en hun vrienden die samen met Mickey in hun mooiste Halloween-outfits feest vieren. Ze willen maar wat graag met je mee rillen van plezier!

Kijk de Disney Schurken recht in hun ogen

Schraap je moed bij elkaar voor vreseleuke ontmoetingen met de Disney Schurken. Sluip daarna naar de doornstruik achter het Kasteel van Doornroosje voor een spannend moment met Maleficent. Maar pas op! Ze heeft haar vrienden ook uitgenodigd om hier rond te dwalen. Zorg ervoor dat je ze ziet … voordat ze jou in je kraag grijpen. Brrr …

Boek direct de beste plekken om te logeren in Disneyland tijdens halloween