Disneyland-parijs-parades-in-disneyland-paris

Festival van Piraten en Prinsessen

januari 21, 2019 Door lastminute 0

VAN 19 JANUARI T/M 17 MAART 2019

Voel jij je een echte prinses of een stoere piraat? Kies je avontuur tijdens ons Festival van Piraten en Prinsessen.

Beleef een Prinsessensprookje of ga op een spannende piratenreis, alleen in Disneyland Paris van 19 januari t/m 17 maart 2019. 
Een spectaculair, interactief festival met de Disney Prinsessen en piraten.

Een Prinsessensprookje of een piratenavontuur? Kies je avontuur!

Kijk je ogen uit! Pak je Prinsessenkroon en piratenhoed en laat je meevoeren door onze spectaculaire, interactieve show Disney Princess or Pirate: Make Your Choice. Een stoet vol beroemde Prinsessen en piraten voert je door het Disneyland Park. Droom je van de vorstelijke Disney Prinsessen? Zing en dans dan mee met Rapunzel, Sneeuwwitje en Ariël. Voel je meer voor het piratenleven? Schreeuw je piratenkreet en swing je zeemansbenen met Jake de Piraat, Peter Pan, Wendy en hun bemanning van behendige schavuiten. Kies je eigen avontuur …

Leer van een legendarische piraat hoe je een echte schavuit wordt!

Heb jij de zeemansbenen om mee te zeilen met Hoist the Flag, Mateys! op een schip vol schavuiten? Doe mee met deze interactieve belevenis voor jong en oud, boordevol plezier en aangevoerd door de beroemdste piraat van de wereldzeeën; Captain Jack Sparrow! Hij is hard op zoek naar bemanning voor zijn volgende avontuur. Dus zing zo luid mogelijk Yo Ho, Yo Ho en zet je beste zeemansbeentje voor.

Houd je kroon bij de hand voor de Princess Promenade

Beleef een vorstelijk mooi moment wanneer Prinses Sofia, Elena van Avalor en andere koninklijke figuren door Disneyland Park gaan tijdens de sprookjesachtige Princess Promenade. Dus houd je ogen wijd open, want je kunt zomaar een royale gast met een koninklijke stoet voorbij zien komen!

Deze show is te zien vanaf 23 januari 2019.

Beleef de magie in Disneyland Paris

Dromen komen uit bij deze sprookjesachtige en heldhaftige ontmoetingen

Leef als een prinses of wees een piraat bij deze magische ontmoetingen die je nooit zal vergeten. Straal van oor tot oor als je wordt uitgenodigd voor een ontmoeting met Belle, Aurora, Rapunzel en andere wereldberoemde Disney Prinsessen in de koninklijke sfeer van Princess Pavilion. Als je een piratenleven wilt en nooit volwassen wilt worden, oefen dan je zeemansbenen en schud handen en haken met de zeerovers en schrikbarende schavuiten op Pirates’ Beach. Alle hens aan dek! 

Klik hier om een los ticket te bestellen

Klik hier om een los ticket te bestellen