Disney’s Betoverende Kerst

Bereid je voor op Disney’s Betoverende Kerst in Disneyland Paris, van november tot 6 januari 

Kun jij een geheim bewaren? Minnie heeft een heel speciaal kerstcadeau bedacht voor De Grandioze Mickey Mouse Party. En jij bent ook uitgenodigd! Maar meer kunnen wij je nu nog niet verklappen. Het kan overal gebeuren, dus hou je ogen open…. en kom naar Disneyland

Disneyland Paris zorgt voor een betoverende kerst

Het Disneyland Park is op z’n mooist uitgedost om deze kerst onvergetelijk te maken! De Disney Figuren wensen je een vrolijk kerstfeest en de vele fonkelende lampjes in de enorme kerstboom zijn adembenemend. Laat nu je kerstgedachten en je fantasie maar de vrije loop.

Disney’s Christmas Parade

Zing en dans bij Disney’s Christmas Parade, de vrolijke en fantastische kerstparade. Kijk nu je ogen uit als Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Woody en Buzz Lightyear door Main Street, U.S.A. voorbij trekken..

Ontdek de mooiste aanbiedingen van Disneyland Paris >>


Ontmoeting met de kerstman

Adembenemende paradewagens met een schitterende kerstversiering. Spring van plezier als de dansende zuurstokken, koekmannetjes en ander heerlijk kerstsnoep deze wonderlijke wintersfeer tot leven laten komen.

3 dagen kerst in Disneyland vanaf 229,- klik hier >>


Mickey’s Magical Christmas Light

Hoor jij ook de belletjes van de arrenslee rinkelen? Mickey, Minnie en hun vriendjes gaan samen met de Kerstman voorop in de vrolijke sing-along en steken samen de lichtjes in de reusachtige kerstboom op Town Square aan!

Avondshow! Goofy’s Incredible Christmas

Laat je verbazen door Goofy’s spectaculaire cadeau voor zijn beste vriend Mickey. In het Walt Disney Studios Park zie je als de avond is gevallen een verbluffende show vol Disney Figuren, die met beroemde kerstverhalen het Hollywood Tower Hotel in vuur en vlam zetten.

Lekker voordelige acties met kerst naar Disneyland klik hier >>


Kerstmis in Disney Village: een feest om nooit te vergeten!

Kom Kerstmis en Oud&Nieuw vieren in Disney Village! Er worden tal van activiteiten en een traditionele Kerstmarkt georganiseerd, en de dinnershow is voor de gelegenheid in een winters jasje gestoken. Een betoverend feestlijke manier om het jaar af te sluiten.

Wij hebben een paar leuke aanbiedingen gevonden

Tot ziens in Disneyland Paris