disneyland-Paris-kasteel-lente

Disneyland

Ontdek de magie van Disney® in Disneyland® Paris

Zoek je vakanties naar Disneyland USA die hebben wij ook klik hier >>

DISNEYLAND® PARK

Bij binnenkomst passeer je meteen het Kasteel van Doornroosje, hét beroemde Disney kasteel. Een goed magisch begin van je vakantie! Dit Park is ingedeeld in 5 landen met ieder hun eigen thema:
– Fantasyland     
– Discoveryland              
– Adventureland     
– Frontierland          

Welkom in Disneyland Parijs


Main Street U.S.A.®
Meteen als je het Kasteel van Doornroosje bent gepasseerd, arriveer je in Main Street U.S.A. Deze hoofdstraat is gebouwd in oude Amerikaanse stijl, vol sfeervolle boetiekjes, restaurantjes en winkeltjes.

Disneyland Paris Main street USA

Dit is ook de plek waar tegen sluitingstijd de magische Disney® Parade wordt gehouden. Een heerlijke afsluiting van een geweldige dag in Disneyland Paris.


Fantasyland

Volgens ons is Fantasyland het hart van het Disneyland Park. Hier komen sprookjes tot leven en maak je kennis met alle Disney sprookjes uit je jeugd. Hier vind je onder andere Peter Pan’s Flight, Alice’s Curious Labyrinth (doolhof),Casey Jr (een leuk treintje voor de kleintjes),Dumbo the flying elephant, het wereldberoemde poppenfestival “It’s a small world’ waar je een reis om de wereld maakt in een bootje, Pinocchio, de draaiende theekopjes en…  een unieke kans om Mickey Mouse te ontmoeten!

Frontierland

In Frontierland ga je op avontuur in het Wilde Westen. Als je ten minste durft… De Phantom Manor is een angstaanjagend spookkasteel waar geesten en spoken je opwachten bij binnenkomst. Wie durft?

Je kunt hier ook naar de Shootin’ Gallery en een gokje wagen met uw schietkunsten. Andere attracties in Frontierland Disneyland Paris zijn de Big Thunder Mountain (de houten achtbaan),de Thunder Mesa Riverboat, waar je op een cruiseschip door Frontierland vaart en Pocahontas Village voor de kleintjes.

Adventureland

De echte avonturier in jou komt hier naar boven! Stap in de Indiana Jones voor wat actie, laat je meevoeren door de wondere wereld van Aladdin of vaar mee op een piratenschip in de Pirates of the Caribbean.

Ook aan de kleine kinderen is gedacht met speelplaatsen zoals Adventure Isle en Pirates Beach. Het avontuur kan beginnen!

Discoveryland

In Discoveryland ga je, zoals de naam al zegt, op ontdekkingsreis door de wereld en ver daarbuiten… Begin je ontdekkingstocht met je scheepsbemanning richting Jules Verne’s Nautilus of spring achter het stuur en cruise lekker met de auto door een kleurrijk landschap in Autopia.

Is de wereld niet groot genoeg voor jou? Ontdek dan de ruimte in de Buzz Lightyear Laser Blast, waar je het opneemt tegen je geliefde als het gaat om zoveel mogelijk ruimtelijke objecten te raken met je spacepistool.

Of bestuur je eigen ruimteschip in Orbitron, stap in de ruimteschip simulator Star Tours of laat je in volle vaart de ruimte inschieten in de Space Mountain: Mission 2!

Voor voordelige tickets klik je hier >>


WALT DISNEY® STUDIOS PARK

Het Walt Disney Studios Park is geopend in 2002. In het Studios Park ontdek je de wereld achter de film. Zowel de attracties als alle restaurants zijn super sfeervol in het teken van film opgezet. Ga mee op ontdekkingsreis achter de special effects in beroemde Disney (speel)films.

De 101 Dalmatiërs, maar bijvoorbeeld ook de kaskraker Armageddon. In de Studio Tram Tour maak je per trein een rit langs en dóór special effects. Van water tot vuur tot bijzondere filmkostuums.

Avontuur

Voor de film Armageddon is zelfs een eigen attractie gemaakt, waarin je je eigen hoofdrol in deze hitfilm speelt! En in de Art of Disney Animation word je geleerd hoe een unieke Disneyklassieker tot stand komt.

Natuurlijk wordt er ook in het Walt Disney Studios Park gedacht aan wat actie: in the Rock ’n Roller Coaster starring Aerosmith, met de wereldberoemde gelijknamige band in de hoofdrol, raas je in duizelingwekkende vaart door het Rock ’n Roll tijdperk!

Ook de Twilight Zone Tower of Terror is niet voor mietjes: je stapt in de lift in het betoverde hotel en valt van grote hoogte in vrije val naar beneden!

En dan hebben we het nog niet over Crush’s Coaster (de onderwaterwereld van Nemo in sneltreinvaart) en de allernieuwste aanwinst: Ratatouille: the Adventure. Je bent zo klein als het ratje Remi uit de Ratatouille film en belandt in de keuken van de kok met zijn vlijmscherpe koksmes. Dat wordt rennen! Een verrassende nieuwe toevoeging op het toch al hele leuke Park!

Voor voordelige tickets klik je hier >>

DISNEY VILLAGE®

Als alle deuren gesloten zijn en de Parken zich opmaken voor de nacht, gaat de magie verder. Bijvoorbeeld als je in één van de thema hotels bij Disneyland Paris verblijft, zoals Dream Castle, waar sprookjes nooit ophouden te bestaan… Maar niet alleen in je hotel gaat de magie verder, ook in Disney Village® is dat zo!

Disney Village is geen Disney Park, maar een sfeervolle straat vol plezier bij de ingang van beide Parken. Ideaal om na sluitingstijd nog even gezellig wat tijd door te brengen.

Er zijn namelijk niet alleen winkeltjes met leuke souvenirtjes, maar ook lekkere restaurantjes, gezellige cafeetjes, een grote bioscoop én je kunt hier Buffalo Bill’s Wild West Show… met Mickey! bewonderen 

De voordeligste aanbiedingen