disneyland-Paris-mikey-mouse

Disneyland thema’s 2020

december 19, 2019 Door lastminute Uit

Disney thema’s

Beleef het ultieme Disneyland gevoel in 2020 in Disneyland Paris!

Het begint met:

Legends of the Force: A Celebration of Star Wars

11 januari t/m 15 maart 2020
Vanaf 11 januari t/m 15 maart 2020 is het tijd voor alle fans van Star Wars om naar Disneyland te gaan. Zodra het ’s avonds donker wordt, zal de hemel boven Walt Disney Studios Park namelijk verlicht worden door een schitterend schouwspel met Luke, Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi in de hoofdrol. Beleef de beroemdste scènes van de Star Wars saga opnieuw en bereidt u voor op een hartverwarmende hug met één van de meest legendarische strijders uit de galaxy; Chewbacca.

Ontdek de magie zelf
Ontdek de magie zelf….

Laat uw beste Wooekiee-kreet horen! Stap tevens aan boord van de Starspeeder 1000 voor een fantastische 3D-ruimtereis naar de beroemdste planeten van de Star Wars Saga. Elke reis heeft een eigen missie en wordt daardoor een avontuur, zelfs voor de meest ervaren Jedi.

Bekijk alle aanbiedingen >>

Frozen Celebration

11 januari t/m 3 mei 2020
Vanaf 11 januari t/m 3 mei 2020 kunt u ook genieten van A Frozen Celebration, speciaal voor alle Frozen fans. Zing uit volle borst mee met Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven in Frozen: A Musical Invitation en kijk uw ogen uit bij Frozen 2: An Enchanted Journey.

Laat u meevoeren door de feestelijke nieuwe paradewagen en de vrolijke dansers, die de magie van de natuur en het betoverende Frozen 2 avontuur voor u tot leven brengen.

Ontmoet Elsa in Disneyland Paris
Ontmoet Elsa in Disneyland Paris

Season of Super Heroes 3

28 maart t/m 7 juni 2020
In het voorjaar is het tijd voor Season of Super Heroes 3. Ontdek hoe de Superhelden aan hun superkrachten zijn gekomen en voel de spanning als Iron Man en Captain America tegen elkaar strijden in de Superheroes United show.

Kijk tevens uw ogen uit wanneer de Avengers een heldhaftig gevecht aangaan met Loki, de kwaadaardige tweede prins van Asgard. Captain Marvel komt speciaal naar Disneyland Paris om haar superkrachten in de strijd te werpen!

Ontdek alle marvel helden in Disneyland
Ontdek alle marvel helden in Disneyland

Lion King & Jungle Festival

20 juni t/m 13 september 2020
De zomer staat volledig in het teken van echte Disneyklassiekers. Beleef de magie van Afrika tijdens het nieuwe, swingende seizoen van The Lion King & Jungle Festival.

Dans mee met Timon en Pumbaa, Baloe, Koning Louie en andere vrolijke Disney vrienden. Ontmoet uw favoriete Disney Figuren en geniet van de exclusieve merchandise en snacks. “Hakuna Matata!”

Tijd om te griezelen – Disney’s Halloween Festival

oktober 2020
Beleef ook in 2020 een griezel-leuke Halloween in de Disneyland Parken. De Disney figuren bedenken de griezel-leukste verrassingen…

Geniet van spook-taculaire Halloween ontmoetingen met huiveringwekkende schurken en grimmig gniffelende spoken, terwijl Mickey en zijn vrienden aan de andere kant zorgen voor een betoverende Halloween vol grijnzende pompoenen. 

Disney’s Magische Kerst

november 2020
Bent u met de feestdagen al eens in Disneyland® Paris geweest? Dan weet u hoe prachtig Main Street, U.S.A. versierd is. Overal waar u kijkt, ziet u schitterende lichtjes, sneeuw dwarrelt door de lucht en de mooiste kerstversieringen brengen u direct in de kerststemming.

Bekijk de aanbiedingen >>

Disney’s Betoverende Kerst wordt dit jaar gevierd van begin november 2020 t/m 6 januari 2021. Alle Disney figuren en de Kerstman zijn al druk bezig met de voorbereidingen om u straks te laten genieten van magische feestdagen!