2020-Disneyland-open-kasteel

Disneyland Paris weer open na corona

januari 9, 2020 Door lastminute Uit

Disneyland Paris opent met beperkte capaciteit en heeft een nieuw online reserveringssysteem

Vandaag kondigde Disneyland Parijs een gefaseerde heropening van het resort aan, te beginnen met het Disneyland Park vanaf 13 februari 2021.

Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club Hotel en Disney Village vanaf 13 februari De heropening is in lijn met de richtlijnen van de Franse regering en gezondheidsautoriteiten.

Bovendien kondigde Disneyland Parijs, onder voorbehoud van de voortdurende evolutie van de situatie, de geplande gefaseerde heropening aan van verschillende andere Disney-hotels

Boek direct de beste tickets!

Disney’s Sequoia Lodge Hotel en Disney’s Davy Crocket Ranch blijven in de zomer gesloten en de heropeningsdata worden op een later tijdstip aangekondigd.

“We zijn allemaal enthousiast over Disneyland Paris om de komende weken op weg te zijn naar heropening”, zegt Natacha Rafalski, President van Disneyland Paris. 

“Magie maken betekent nog meer, aangezien we nadenken over de veerkracht van onze castleden en community, het enthousiasme van onze gasten en fans en het positieve momentum van vele heropeningen in de toeristische sector in heel Europa. 

We kijken uit naar de terugkeer van onze castleden en het heropenen van onze poorten zodat gasten er weer van kunnen genieten. ”

“We zijn verheugd om te zien dat een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Europa weer wordt geopend voor gasten

Veiligheidsmaatregelen en ervaring

De gefaseerde heropening zal een opzettelijke aanpak omvatten, met verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen voor gasten. 

Dit omvat limieten voor aanwezigheid en vereist geavanceerde ticketing en reserveringen om tegemoet te komen aan de gecontroleerde gastdichtheid die de overheid ondersteunt bij fysieke 1,5m. afstand. 

disney-Disneyland-parijs-korting

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en Jungle Book Jive – twee best beoordeelde amusementsvoorstellingen – zullen later in de zomer terugkeren. 

Hoewel ontmoetingen met personages tijdelijk niet beschikbaar zijn, zullen personages in de parken op nieuwe manieren aanwezig zijn om gasten te vermaken en te verrassen. 

Andere ervaringen zoals speeltuinen en makeover-ervaringen blijven tijdelijk niet beschikbaar. Bovendien worden FastPass-services opgeschort om het nodige wachtrijbeheer voor attracties mogelijk te maken. 

Castleden en gasten van 11 jaar en ouder moeten ook gezichtsbedekking (mondkapjes) dragen in het resort. 

Ticket- en reserveringssysteem

Aangezien Disneyland Parijs gasten verwelkomt in de magie met een beperkt aantal tickets die elke dag beschikbaar zijn tijdens de eerste heropening, zal begin juli een nieuw online reserveringssysteem beschikbaar zijn.

Boek je tickets voordelig online >

 Om toegang te garanderen, moeten gasten die niet-gedateerde tickets bezitten of kopen, en houders van een jaarpas, zich registreren op dit nieuwe online reserveringssysteem om een ​​reservering voor toegang tot het park te krijgen voor hun aankomst. 

Gasten die al een gedateerd ticket hebben, hoeven zich niet te registreren en een datum te reserveren. Evenzo krijgen gasten met pakketten met parktoegang toegang voor de duur van hun verblijf en hoeven ze niet het nieuwe online reserveringssysteem te gebruiken.

Tickets en pakketten zijn nu te koop, met een beperkt aantal tickets per dag tijdens de eerste heropeningsfase.

 Kaartverkoop is niet ter plaatse beschikbaar.

Om gasten maximale flexibiliteit te bieden, zijn er nu nieuwe boekingsvoorwaarden beschikbaar, inclusief annuleringen en wijzigingen zonder kosten (exclusief vervoer) voor verblijven in de Disney Hotels op elk moment tot zeven dagen voor de aankomstdatum. 

Boek hier je tickets >

Terwijl Disneyland Paris zich voorbereidt op heropening, worden gasten uitgenodigd voor de laatste informatie even hier te kijken.

Wij wensen je straks een veilig verblijf in Disneyland Paris