Disneyland Parijs gaat sluiten

maart 13, 2020 Door lastminute Uit

Update het park is normaal geopend 


Disneyland Paris gaat tijdelijk sluiten in verband met corona virus

Disneyland Parijs sluit zondag 15 maart 2020 aan het einde van de dag

Met grote voorzichtigheid en in het beste belang van onze gasten en Cast Members sluit Disneyland Paris zondag 15 maart aan het einde van de dag tot onbepaalde tijd i.v.m. Covid 19.

De Disney Hotels en Disney’s Davy Crockett Ranch blijven tot nader order open om gasten de mogelijkheid te bieden om de nodige reisplannen te maken. Het winkel- en uitgaanscomplex Disney Village blijft geopend.

Als je een reservering bij een Disney Hotel of Resort hebt voor aankomsten t/m 1 juni 2020, worden er t/m 15 april geen wijzigings- en annuleringskosten in rekening gebracht en bieden we je dezelfde prijs aan als je jouw verblijf wilt uitstellen t/m 15 oktober 2020 (exclusief vervoer).

We verwachten de komende dagen veel telefoontjes en stellen je geduld op prijs terwijl we hard werken om alle vragen te beantwoorden.

Meer informatie klik hier >>

Eerder nieuws

Disneyland Parijs sluit vanaf maandag 17 maart 2020 zeker tot het einde van de maand de deuren. Dat heeft The Walt Disney Company donderdagavond 12 maart bekendgemaakt. 

De sluiting van de parken is een ‘voorzorgsmaatregel om gasten en werknemers te beschermen in de wereldwijde uitbraak van het nieuwe coronavirus’, aldus een mededeling van het bedrijf. 

De poorten sluiten tijdelijk

Disneyland Paris heeft regelmatig contact met de Franse autoriteiten en op basis van hun instructies, hebben we sommige ervaringen en operaties tijdelijk aangepast tot en met 15 april. Kijk hier voor meer informatie.

Om onze gasten de grootste flexibiliteit te geven, hebben we tijdelijke aanpassingen aangebracht in ons boekings- en annuleringsbeleid voor verblijven. Klik hier voor meer informatie.

Zoals altijd ligt onze focus op de gezondheid en het welzijn van onze Cast Members, gasten en de gemeenschap. We blijven deze situatie volgen terwijl deze zich blijft ontwikkelen en preventieve maatregelen implementeren in overeenstemming met gezondheidsautoriteiten en onze medische teams. Klik hier voor meer informatie.

Wil je een arrangement later in het jaar boeken klik hier >>

Bron: Disneyland Paris

Meer nieuws volgt