Disneyland-hotel-ontdekdemagie

Disneyland parijs hotels

Disneyland® paris hotels

Welkom in Disneyland…. Hier vindt u super voordelige Disneyland® hotelarrangementen met entreetickets voor beide Disney Parken.

Prachtige familiehotels in en op het park zelf.  Hotels in Disney® Resort. Wij verkopen de hotels  met kortingen tot wel 30 % .

Check gelijk de beschikbaarheid

Ervaar de magie in de Disneyland® hotels Disneyland Hotel, Disney’s Newport Bay Club, Disney’s New York Hotel, Disney’s Sequoia Lodge Hotel

Boek voordelig een overnachting


Disneyland Hotel *****  Ontdek het Disneyland hotel

Stap in een magisch leven vol luxe,  dit elegante hotel is geïnspireerd op de Victoriaanse stijl en ligt op een steenworp van de ingang van het Disneyland® Park. Het levert uitsluitend de allerbeste Disney kwaliteit, service en gastvrijheid.  En op sommige dagen geniet je van Extra Magic Time in bepaalde delen van de Disney® Parken.

Disneyland-hotel ontdekdemagie

In het Disneyland hotel ontvang je:

VIP FASTPASS®
Geniet alle dagen van het verblijf met onbeperkte toegang tot de FASTPASS®-rijen!  Exclusief privilege voor gasten in Castle Club kamers en suites.


Disney’s Hotel New York **** Ontdek hotel New York

Ontspannen te midden van torenhoge wolkenkrabbers, ruime kamers en ons zwembad. Dat is wat je te wachten staat in dit 4-sterrenhotel in New Yorkse stijl. Disney’s Hotel New York ligt op enkele minuten wandelen van Disney Village en een klein stukje rijden van de Parken met de gratis pendelbus. En op sommige dagen geniet je van Extra Magic Time in bepaalde delen van de Disney® Parken. Gesloten opening in 2020

Disneyland-hotel-new-york

Disney’s Hotel Newport Bay Club **** Ontdek hotel Newport bay club

Dit volledig gerenoveerde 4-sterren hotel dompelt je helemaal onder in een nog luxere maritieme beleving. Je zal genieten van de charme van dit prachtige landhuis uit de jaren 1920 aan de kust dat vlak bij Lake Disney® ligt.  Dit hotel vol maritieme romantiek ligt op slechts 15 minuten wandelen van de Parken.

Met de gratis shuttlebus ben je er in een paar minuten. En op sommige dagen geniet je van Extra Magic Time in bepaalde delen van de Disney® Parken.

Disneyland-hotel-newport-bay-club

Disney’s Sequoia Lodge *** Ontdek hotel Sequoia Lodge

Gezellig berghotel met een authentieke sfeer in een rustgevende bosrijke omgeving. De Parken liggen hier maar 15 minuten wandelen vandaan.  En met de gratis pendelbus ben je er nog sneller.  En op sommige dagen geniet je tevens van Extra Magic Time in bepaalde delen van de Disney® Parken.

Let op: Zwembad en fitnesscentrum gesloten t/m 31/07/2019. Gedurende deze renovatie kan je gebruikmaken van de zwembaden van Disney’s Newport Bay Club en Disney’s Davy Crockett Ranch en van het fitnesscentrum van Disney’s Newport Bay Club.

Disneyland-hotel-sequoia-lodge-ontdekdemagie

Disney’s Hotel Cheyenne **  Ontdek hotel Cheyenne

Sla je kamp op middenin het Wilde Westen, waar de drukke saloons en restaurants voor een authentieke pionierssfeer zorgen. Het is slechts 20 minuten lopen, of een paar minuten met de gratis shuttle naar de Parken.

En op sommige dagen krijg je zelfs twee Extra Magic Time in bepaalde delen van de Disney Parken.

Disneyland-hotel-cheyenne-ontdekdemagie

Disney’s Hotel Santa Fe **  Ontdek hotel Santa Fe

Een comfortabele oase aan Route 66, een hotel in het Santa Fe thema waar je de klassieke Disney waarden en gastvrijheid vindt. Het ligt op maar 20 minuten wandelen van de Parken.

Met de gratis pendelbus ben je er in een paar minuten. En op sommige dagen geniet je tevens van Extra Magic Time in bepaalde delen van de Disney® Parken.

Disneyland-hotel-santa-fe-ontdekdemagie

TIP

Extra Magische Uren

Als je logeert in een Disney-hotel, mag je extra lang het park in. Een Disney-gast mag tot twee uur eerder Disneyland Park betreden dan andere bezoekers. Dat betekend extra lang genieten in het park

Tijdens deze Extra Magische Uren zijn bepaalde gedeelten van het themapark geopend. Je kunt dan bijvoorbeeld op de foto met Mickey en Minnie of in een attractie nog vóór de andere dag gasten het park binnenkomen.


Disney’s Davy Crockett Ranch ** Ontdek Davy Crockett Ranch

Je zal hier verblijven midden in de natuur in een landelijke omgeving.  Je vindt hier een zwembad met glijbaan en volop mogelijkheden om wandelingen in de natuur te maken, op slechts 15 minuten rijden van de Parken.

En op sommige dagen geniet je  van Extra Magic Time in bepaalde delen van de Disney® Parken.

Disneyland-davy-crocket-ranch-ontdekdemagie

Villages Nature® Paris  Ontdek Villages Nature Paris

Een ander soort accommodatie, waar gasten een combinatie ervaren van de magie van de Disney Parken, een relaxte sfeer in het midden van de natuur. De flexibiliteit om alles op hun eigen tempo te doen met self-catering faciliteiten én plezier tijdens unieke activiteiten.

Villages Nature® Paris in de prachtige natuur, volledig uitgeruste appartementen voor elke familie (tot en met 6 gasten). Aqualagon zwemparadijs & verscheidene andere activiteiten (Boerderij BelleVie, Het Betoverde Bos, De Promenade langs het meer en De Bijzondere Tuinen)

Disneyland-villages-nature-paris

Hotel Zoeken

Zoek op de kaart een hotel in de omgeving 

Booking.com