Disneyland-parijs-parades-in-disneyland-paris

Disney Stars on Parade

januari 21, 2019 Door lastminute Uit

Steel de show in het Disneyland Park tijdens deze parade vol sterren.

Straal van plezier tijdens de gloednieuwe dagparade

Elke dag is paradedag* in het Disneyland® Park. Dit jaar kun je in de parade acht schitterende nieuwe werelden ontdekken die Main Street U.S.A.® nóg levendiger maken! Stralender dan ooit met kleurrijke kostuums en betoverend mooie muziek; dit is je kans om de Disney verhalen tot leven te zien komen.

Ontdek acht werelden

Ontdek acht nieuwe werelden die Main Street U.S.A.® laten stralen. Van vriendschap en magie tot avontuur en romantiek; alle thema’s uit de wonderbaarlijke Disney verhalen komen in volle glorie voorbij.

Geniet van de indrukwekkende vuurspuwende draak, beleef je herinneringen aan Peter Pan en spring van plezier als Woody en de Toy Story figuren langskomen op hun draaiende vriendschapsrad.

Ook zie je zingende en dansende Lion King en Jungle Book vrienden, Mickey’s magische wereld, de Disney prinsen en prinsessen, de vrolijke sneeuwstorm van Frozen en nog véél meer wonderlijke werelden. 

*Wegens onvoorziene omstandigheden, zoals noodweer of noodzakelijk onderhoud, kunnen openingstijden gewijzigd, attracties gesloten of parades geannuleerd worden zonder voorafgaande kennisgeving.

Know Before You Go

Houd de kalender van Disneyland Park met het programma en de showtijden in de gaten. Deze buitenshow kan bij slecht weer worden geannuleerd. De showtijden kunnen worden gewijzigd.

Shows en Parades

Houd er rekening mee dat door onvoorziene omstandigheden, zoals slecht weer of belangrijke onderhoudswerkzaamheden, wijzigingen in de openingstijden, sluiting van attracties en annuleringen van parades zonder voorafgaande kennisgeving kunnen plaatsvinden.

Disneyland paris parade