Disneyland-Paris-main-street

Disney nieuws

oktober 23, 2019 Door lastminute 0

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en je bent altijd direct op de hoogte van al het Disney nieuws…

Nieuw in Disney:

INFORMATIE OVER DE THEMA’S IN DISNEYLAND® PARIS:
Legends of the Force: A Celebration of Star Wars
Vanaf 11 januari t/m 15 maart 2020 is het tijd voor alle fans van Star Wars om naar Disneyland te gaan. Zodra het ’s avonds donker wordt, zal de hemel boven Walt Disney Studios Park namelijk verlicht worden door een schitterend schouwspel met Luke, Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi in de hoofdrol. Beleef de beroemdste scènes van de Star Wars saga opnieuw en bereidt u voor op een hartverwarmende hug met één van de meest legendarische strijders uit de galaxy; Chewbacca.

Laat uw beste Wooekiee-kreet horen! Stap tevens aan boord van de Starspeeder 1000 voor een fantastische 3D-ruimtereis naar de beroemdste planeten van de Star Wars Saga. Elke reis heeft een eigen missie en wordt daardoor een avontuur, zelfs voor de meest ervaren Jedi.

Frozen Celebration

De Disney Studio


Vanaf 11 januari t/m 3 mei 2020 kunt u ook genieten van A Frozen Celebration, speciaal voor alle Frozen fans. Zing uit volle borst mee met Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven in Frozen: A Musical Invitation en kijk uw ogen uit bij Frozen 2: An Enchanted Journey. Laat u meevoeren door de feestelijke nieuwe paradewagen en de vrolijke dansers, die de magie van de natuur en het betoverende Frozen 2 avontuur voor u tot leven brengen.

Season of Super Heroes 3
In het voorjaar (van 28 maart t/m 7 juni) is het tijd voor Season of Super Heroes 3. Ontdek hoe de Superhelden aan hun superkrachten zijn gekomen en voel de spanning als Iron Man en Captain America tegen elkaar strijden in de Superheroes United show. Kijk tevens uw ogen uit wanneer de Avengers een heldhaftig gevecht aangaan met Loki, de kwaadaardige tweede prins van Asgard. Captain Marvel komt speciaal naar Disneyland Paris om haar superkrachten in de strijd te werpen!

Boek direct een koninklijk ontbijt met Disney prinsessen

Een koninklijk ontbijt met Disney Prinsessen in Auberge de Cendrillon

Begin je dag sprookjesachtig met heerlijke verse gerechten uit de koninklijke keuken van Assepoester en ontmoet aan je tafel elegante Disney Prinsessen die je een magische goedemorgen wensen. Dit unieke, aan tafel geserveerde ontbijt met Disney Figuren, is een fantastische belevenis en geeft je lange en gelukkige herinneringen.

Vanwege de enorme populariteit raden we je aan van tevoren te boeken. Voeg deze belevenis (niet inbegrepen in de maaltijdopties) dus zo snel mogelijk toe aan je verblijf.

Reserveer direct je tafel

Disneyland Disney Nieuws

Hou jij heel van Disney? Dan wil jij vast wel weten dat er binnenkort een nieuw cruiseschip van de bekende Disney Cruise Line aan zit te komen..

De naam van het nieuwe schip wordt: Disney Wish

Het cruise schip de Disney Wish! zal in 2022 in de vaart gaan, en over de hele wereld gaan varen… Nog even geduld dus.

Disney-Cruise-Line-Ontdekdemagie

Maar voor nu niet getreurd, tot die tijd kan je gewoon cruisen met de Disney Magic, Disney Dream, Disney Wonder en Disney Fantasy. 


Disneyland Paris

In het Walt Disney Studios Park zal een heel nieuw Marvel-gebied komen dat Avengers Campus gaat heten. Je komt hier allemaal superhelden (bijvoorbeeld Captain America, Iron Man en Spider-Man) tegen en je kan zelfs met ze samenwerken. 

> (opent in een nieuwe tab)” href=”https://clk.tradedoubler.com/click?p=19716&a=1733780&g=22030920″ target=”_blank”>Bekijk alle seizoenen op de kalender >>

Frozen Celebration

Disneyland Paris acties