Disney Cruise

Een cruise met Disney Cruise Line boeken?

Met Disney Cruise Line geniet je van zonovergoten dekken vol unieke Disney magie. Iedereen in het gezin ligt op koers voor spectaculair Disney entertainment en ontspanning.

De Disney Cruises brengen je naar prachtige bestemmingen aan de Middellandse Zee, Noord-Europa, Amerika, de Caribbean en de Bahama’s. Onderweg op het schip kun je je heerlijk ontspannen en vind je volop vermaak voor alle leeftijden.

Kom aan boord voor een cruise in de magische wereld van Disney, met restaurants, service en entertainment op topniveau! Word welkom geheten door Mickey Mouse himself!

Alsof Tinkelbel zelf met wat elfenstof deze cruiseschepen uit het niets op de oceaan van Nooitgedachtland toverde…zo kun je de cruiseschepen van Disney Cruise Line het beste omschrijven.

Met Disney Cruise Line is het hele gezin verzekerd van spectaculair entertainment en een ongeëvenaarde ontspanning. Ontdek de cultuur van de Middellandse Zee, de historische monumenten van Noord-Europa en zelfs de schitterende zandstranden van de Caribbean.

Dit is dé kans om alle bijzondere bestemmingen die op je bucket-list staan te bewonderen! En het mooiste is dat je elke avond weer ‘thuiskomt’ op het schip. Een en al magie in een sprookjesachtige Walt Disney-setting.

Het zal niemand verbazen dat Disney elk jaar duizenden gezinnen met kinderen met open armen verwelkomt. Daarnaast is de animatie aan boord van topkwaliteit voor zowel jong als oud.
Stap aan boord en ontdek wat Disney Cruise Line cruises zo bijzonder maakt. Broadway Disney-shows, vuurwerk en de nieuwste Disney-films… dit is ‘The happiest place on earth’!

U vaart al mee op een cruise vanaf slechts 650,-

Bekijk de aanbiedingen >>


Disney Fantasy Disney

De nieuwe Disney Fantasy is een ware droom, voor de hele familie

De Disney Fantasy is een middelgroot schip uit het jaar 2012. Het is het vierde en momenteel grootste schip van Disney Cruise Line. De Disney Fantasy is het zusterschip van de Disney Dream en een meesterwerk van ontwerp en techniek naast de moderne ontwikkelingen.

Dit schip vaart u naar exotische bestemmingen terwijl u geniet van de Disney magie op zee.

Lees meer en maak een cruise >>


Disney-fantasy-cruise
Disney Fantasy

Disney Magic Disney

Uniek entertainment en volop kinderfaciliteiten aan boord van de Disney Magic

De Disney Magic is een middelgroot schip uit het jaar 1998 en is het eerste schip in de vloot van Disney Cruise Line. De Disney Magic is ontworpen met het oog op families en gezinnen. De hutten aan boord van de Disney Magic zijn uitgerust met diverse innovaties die zorgen voor ultiem comfort en ontspanning.

Lees meer en maak een cruise >>


Disney Magic

Disney Dream Disney

Dromen worden werkelijkheid aan boord van de unieke Disney Dream

De Disney Dream is een middelgroot schip uit het jaar 2011. Het is het derde schip van Disney Cruise Line en maakt voornamelijk korte cruises naar de Bahama’s. De Disney Dream is drie keer op rij benoemd tot het beste cruiseschip ter wereld.

Het schip combineert klassieke schoonheid met moderne luxe en het legendarische Disney entertainment dat zorgt voor een onvergetelijke reis waar dromen uitkomen.

Lees meer en maak een cruise >>


The Disney Dream cruise
Disney Dream

Disney Wonder Disney

Jong en oud voelen zich weer even kind aan boord van de Disney Wonder

De Disney Wonder is een middelgroot schip uit het jaar 1999 en is het tweede schip uit de vloot van Disney Cruise Line. De Disney Wonder is een plek waar wonderen gebeuren en kinderen zich kunnen onderdompelen in de fantasiewereld die alleen Disney kan waarmaken.

Dit schip brengt u naar exotische bestemmingen die liggen te wachten om ontdekt te worden.

Lees meer en maak een cruise >>


Disney Wonder

Boek de mooiste cruise van je leven!