Disneyland-hotel-Parijs-vakantie-Ontdekdemagie

DE HOTELS IN DISNEYLAND PARIS

oktober 15, 2019 Door lastminute Uit

Wie gaat logeren in een hotel van Disneyland® Paris, logeert in een sprookjesboek verhaal . Je zal voor enkele dagen bijna een figurant of misschien wel een hoofdrolspeler in het sprookjesboek van Disneyland zitten…

Walt Disney®

Walt Disney® was een meester in het vertellen van verhalen. In films en televisieprogramma’s. In stripboeken en musicals. En daarna ook in de themaparken. Ook in de eigen hotels van Disney wordt een sprookjes verhaal verteld.

De hotels nemen je magisch mee naar een andere tijd en plaats. Naar New York bijvoorbeeld. Waar een elegant badhotel in de Amerikaanse staat New England staat. Of naar een pittoresk stadje in het wilde wilde westen van de States USA

lake-Disney-Hotels-Disneyland-Paris
lake-Disney-Hotels-Disneyland-Paris

Prachtige Disney® hotels

Disney® schakelde voor de vijf hotels rond Lake Disney de meest gerenommeerde architecten van de Verenigde Staten en Europa in. Zij kregen de opdracht mee een bouwwerk te maken met een onderscheidende architectuur dat bovendien de gasten al het comfort en gemak biedt waar zij om vragen.

Door de verscheidenheid aan thema’s heeft Disneyland® op loopafstand van de attractieparken hotels voor iedere smaak. Daarnaast is er ook voor ieder budget een hotel: van een vijf sterren en super de luxe voor wie dieper in de portemonnee wil duiken, tot waar voor je geld voor wie wat minder waarde hecht aan luxe en overdaad. kortom er is van alles wat en voor ieders budget

Ontdek de beste deals van hotels in Disneyland Paris klik >>

Villages Nature

Voor het bijzondere vakantiepark Villages Nature sloegen Disneyland Paris en Center Parcs de handen ineen. In Villages Nature staat de natuur centraal. Het complex telt 916 cottages en appartementen.

De vele sport- en ontspanningsfaciliteiten zijn verdeeld over vijf ‘werelden’. Aqualagon is de meest opvallende en dé publiekstrekker van het park. In een opvallend glazen gebouw zijn een golfslagbad, zeven glijbanen, een wildwaterrivier en jacuzzi’s ondergebracht.

De buiten lagune wordt het hele jaar door op natuurlijke wijze verwarmd zodat gasten zelfs in de winter kunnen zwemmen en genieten van het uitzicht over het meer en de Lakeside Promenade.

villages-nature-paris-Disneyland-Parijs