Attracties disneyland® park

Attracties in disneyland®

Sprookjes spelen altijd de hoofdrol in de vijf ongelooflijke landen gevuld met klassieke attracties, shows en parades.

Sta schouder aan schouder met zwaard zwaaiende piraten, reis door de tijd en de ruimte en kijk met verwondering naar het onvergetelijke vuurwerk en de lichtshows boven Sleeping Beauty Castle.

Wij hebben een aantal van de vele attracties hier in een overzicht

‘it’s a small world’

Disneyland-paris-its-a-small-world

Hijs de zeilen voor een wonderbaarlijke wereldreis, terwijl poppen van over de hele wereld ‘it’s a small world’ zingen. ‘it’s a small world’: De vrolijkste cruise die jij ooit gevaren hebt Zing het klassieke lied voor wereldvrede mee tijdens deze heerlijke muzikale boottocht verzorgd door alle kinderen van de wereld.

Big Thunder Mountain

Disneyland-Paris_big-thunder-mountain

Hou je vast terwijl dit op hol geslagen mijnwagentje jou en je gezin wild over een spookberg jaagt… Big Thunder Mountain: De wildste rit in het westen Klim steil omhoog en duik onder woeste watervallen door in deze gezinsvriendelijke ratelende race in een te hard rijdend mijn-wagentje.

Dumbo the Flying Elephant

Disneyland-Paris_dumbo

Stijg op met je favoriete vliegende olifant voor een geweldig uitzicht op de magie onder je. Klim bovenop Dumbo en stijg op voor een leuke luchtreis omringd door vrolijke feestmuziek. Dumbo the Flying Elephant is gebaseerd op de Disney® animatieklassieker Dombo uit 1941. 

Horse-Drawn Streetcars

Disneyland_-Paris_horse-drawn-street-car

Ga lekker zitten in de paardentram en beweeg je door Main Street U.S.A.® met klassiek 19e-eeuwse grootsheid. Als je de drukte van de trottoirs tussen Town Square en Central Plaza wilt mijden, waarom dan niet in stijl? Stap in een van de prachtige paardentrams van Main Street

Indiana Jones™ and the Temple of Peril

Disneyland_Paris_indiana-jones-en-de-temple-van-peril

Houd je hoed vast terwijl je in een op hol geslagen wagen over, onder en door enkele donkere en mysterieuze jungle ruïnes raast. Indiana Jones and the Temple of Peril: Van begin tot eind gaat de zweep erover in dit spannende avontuur Als je moet uitvinden wat er met een eerdere expeditie is gebeurd, kom je er al gauw achter dat hier iets helemaal niet klopt. 

Le Carrousel de Lancelot

Disneyland-Paris_le-carrousel-de-lancelot

Pak de teugels en maak een betoverende rit op Sir Lancelots eigen draaimolen. De draaimolen van Disneyland® : In het zadel! Riddertjes trekken hun harnas aan en bestijgen een handgemaakt paard voor een sprookjesachtige rit om nooit te vergeten.

Mad Hatter’s Tea Cups

Disneyland-Parijs_mad-hatters-tea-cups

Huppel naar Wonderland en klim in één van de kleurige theekopjes voor een vrolijk ritje rond een reuze theepot. Elke dag is een heel fijne verjaardag voor de Gekke Hoedenmaker. En hij heeft je uitgenodigd om plaats te nemen in één van zijn reuze theekopjes voor een dolle rit vol feestmuziek.

Peter Pan’s Flight

Disneyland-paris_peter-pan-flight

Vlieg hoog in de lucht bij maanlicht met Peter Pan. Zweef op een hoogvliegend avontuur langs scènes uit Disney’s ® beroemde animatiefilm Peter Pan. Vlieg mee onder de sterrenhemel in een magisch galjoen boven Londen voordat je in Nooit gedacht land aankomt waar zeemeerminnen, indianen en piraten op je zullen wachten.

Phantom Manor

Disneyland-Paris_phantom-manor

Je slaat je handen voor je ogen in dit vrolijke mysterie waar griezelige geesten en spoken je overal staan op te wachten. Ontdek de nieuwe verrassingen in deze attractie die recent heropent is na de grootste renovatie sinds 1992.

Pirates of the Caribbean

Disneyland-Parijs-pirates-of-the-caribbean

Alle hens aan dek voor deze spannende piratenvaart, nu met kapitein Jack Sparrow en een beruchte bemanning. Verzamel je scheepsmaatjes, reis naar de lagune, klim aan boord van je schip en maak een vernieuwde bootreis door een avontuurlijk tijdperk.

Star Wars Hyperspace Mountain

Disneyland-Paris_star-wars-hyperspace-mountain

Vlieg mee en bestrijd de Empire in deze avontuurlijke update van de beroemde attractie. Lanceer jezelf naar Star Wars Hyperspace Mountain, een avontuurlijke update van de beroemde ruimteattractie. Voeg je bij de Rebel Alliance en volg de instructies van Admiraal Ackbar. Je missie: een verkennersschip besturen om de Imperial Star Destroyer te bespioneren.

Thunder Mesa Riverboat Landing

Disneyland-paris_thunder-mesa-riverboat

Stap aan boord van een oude raderstoomboot en geniet van een ontspannen boottocht over de rivier langs het beste van het Oude Westen. Ga het water op en vaar over de rivieren van het verre westen in Mark Twain of Molly Brown, de twee koninklijke raderboten in 19e eeuwse stijl. 

Disneyland Railroad

Disneyland-Paris-disneyland-railroad

Stap aan boord van onze stoomtrein en ga op weg naar een volgend magisch avontuur in het Disneyland® Park. Stap in voor een ontspannende 20-minuten durende Grand Circle Tour met een authentieke stoomtrein.

Sleeping Beauty Castle

Disneyland-Paris_le-chateau-de-la-belle-au-bois-dormant

Dromen worden werkelijkheid en kindergezichtjes lichten op in het schijnsel van dit wereldberoemde Disney-icoon. Hoog boven Main Street U.S.A.® heet Sleeping Beauty Castle je welkom in een magische wereld vol fantasie en plezier. Het kasteel van Doornroosje nodigt alle bezoekers uit om de plaats te vieren waren alle dromen uitkomen.

Orbitron®

Disneyland-Paris_orbitron

Bestuur je eigen ruimteschip hoog in de lucht boven Discoveryland® tussen een schitterend stelsel van draaiende planeten. Maak je klaar om naar de verste uithoeken van de ruimte te vliegen in dit retro ritje geïnspireerd door Leonardo Da Vinci’s visionaire tekeningen van ons zonnestelsel.

Le Pays des Contes de Fées

Disneyland-Parijs_le-pays-des-contes-de-fees-ontdekdemagie

Ga op reis naar magische landen waar klassiekers uit de literatuur en memorabele Disney momenten in miniatuur tot leven gebracht worden. Een kleurrijke boot met plaats voor vijftien personen voert je door het betoverende Storybook Land. in miniatuur uitgevoerde huizen en dorpen uit klassieke Disneyfilms.

Disneyland Paris park plattegrond

Wil je een grote plattegrond en kunnen inzoomen klik hier >>